lauantai 27. helmikuuta 2016

Yksi vuosipäivä muiden joukossa

Tänä vuonna tulee kuluneeksi vuoden verran monestakin asiasta. Yksi merkittävä vuosipäivä on tällä päivämäärällä: Päivämäärällä jona allekirjoitimme kauppakirjat unelmiemme tontista.

Kuva otettu talon paikalta tasan vuosi sitten






Päiväkin oli tänään aurinkoisempi kuin vuosi sitten. Kevät tulee kohta ja toivottavasti kohta päästään myös puutarhan kimppuun. Lisää tälläisiä päiviä kiitos :)


6 kommenttia:

  1. Hyvää vuosipäivää!! Hih, meilläkin tuli tänään vuosi täyteen siitä, kun kävimme katsomassa tonttia ekaa kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ei muuta kuin vuosipäivää sitten vain tekin juhlimaan :D

      Poista
  2. IHana koti teille tulossa! Wau! Onnea vuosipäivänä.
    Meillä oli tämän kodin tonttu pitempään hankittuna kun asuimme vielä vanhassa kodissa ja tuntui aina niin epätodelliselta ajella tai lenkkeillä tämän uuden kodin ohi. Mutta niin vaan asiat etenivät että päästiin rakentaan ja täällä nyt asustellaan. Vanhassa kodissa asuu tuttu perhe ja lapset käy vanhassa naapurustossa kyllässä joten nyt taas siellä päin kulkiessa tuntuu hassulta tämä elämä..

    Teillä alkaa jo olla hyvällä mallilla siellä hommat. Jos innostust, niin blogissani on 11 sisustuskymyksen blogihaaste. Sain sen sisustusblogista ja tarjoan sitä nyt raksabloggaajille, jos innostust, olisi kiva kuulla vastauksesi :)

    VastaaPoista
  3. Onnea vuosipäivänä! Eikös ole ihana huomata, kuinka paljon vuodessa ehtii tapahtua! Talonne näyttää jo tässä vaiheessa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se uskomatonta kun vuosi sitten oli tontti eikä rakentamista ollut tarkoitus aloittaa edes koko vuonna! Edellinen asuntomme meni kuitenkin kaupaksi ns. nurkan takaa joten rakentajiksi rupesimmekin aika vauhdilla ja paljon on vuodessa saatu aikaan, varsinainen rakentaminenhan aloitettiin vasta heinäkuussa :)

      Poista