sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Terveiset raksamessuilta!

Eilen vietimme laatuaikaa kahdestaan miehen kanssa pitkästä pitkästä aikaa ja missäpä muaallakaan kuin Turun Rakenna ja Sisusta messuilla.

Kiertelimme messuilla useamman tunnin ajan ja katselimme muun muassa hanoja, kaakeleita sekä näimme ensimmäistä kertaa mikrosementtia livenä.
Mikrosementti on meillä ollut kiistelynkohteena useamman kerran. Minä olisin halunnut laittaa sillä koko suihkun, lattioita ja seiniä myöden tavoitellen luolamaista tunnelmaa. Mies ei.
Tästä asiasta on väännetty yhden jos toisenkin kerran. Nyt meille ilmeisesti kuitenkin mikrosemttiä tulee lattiaan ja seinät laatoitamme.
Mikrosementtiä messuilla hipelöidessäni se tuntui juuri niin samettiselta kuin olin odottanutkin.

Messuilta erityisesti odotin kodinkonepaketin tarjousta. Useammalta kuulleena messuilta saa yleensä hulppeita tarjouksia. Niinpä me vietimme parisen tuntia seilaten Gigantin ja Expertin väliä vääntäen tarjousta. Expert tarjosi meille kivan kodinkonepaketin AEG:n laitteita. Heidän mielestään ne olivat tietysti markkinoiden parhaat laitteet!
Gigantti myi Boschia jota minulla on ennekin ollut, joiden ulkonäöstä pidän erityisen paljon ja jotka tietysti Gigantin mielestä ovat markkinoiden parhaita laitteita.

Expertin tarjous AEG:n laitteilla on 1500 € kalliimpi. Ja minä kun en päässyt yli Boschin uudesta 8-series tason pyrolyysiuunista, oli päätökseni jo tehty, Vielä kun tinkasimme hinnasta tuli kuvioon mukaan Boschin oma myyntitykki joka lupasi unelmieni uuniin vielä kaupan päälle jotkut kiskot (älkää kysykö niistä mitään) joilla voi sitten tuhopolttaa myös uunipellit, olin jo aivan myyty! Niinpä ostimme koko kodinkonepaketin Boschin viimeisimpiä uutuksia. Ja miten voikaan pieni ihminen olla onnellinen!





(Yritin lisätä tähän vielä unelmauunin esittelyvideon, mutta nyt se ei ainakaan onnistunut...)


Laitteiden toimitus sovittiin toukokuun alkuun, joten ensi viikolla saan käydä keittiöntoimittajan kimppuun ja sopia keittiötoimituksen huhtikuun loppuun, Eihän siihen ole enää kuin parisen kuukautta! Uskomatonta miten nopeasti aika kuluu.

Mies myös varovaisesti arvioi talomme valmistumisajan sijoittuvan loppukesään, elo-syyskuulle, mutta siitä lisää seuraavassa.

Ihanan aurinkoista ystävänpäivää kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Voi kunpa olisi itsekin päässyt Turkuun messuille :( Meillä mikrosementtiä tulee molempiin vessoihin, tai ainakin piti tulla. Olen loppuviikon ja tänään työstänyt pienemmän vessan mikrosementtiseiniä, eikä ole mennyt ihan niinkuin strömsössä! Pinnan pitää olla absoluuttisen tasainen ja kerrosten todella todella ohuita. Kirjoitan lisää blogiini asiasta, kunhan näen huomenna miltä valmis seinä näyttää, mutta voin sanoa, että tänään ei näyttänyt yhtään samalta kuin mikrosementtikaupan seinät! Kannattaa kurkata blogistani haaste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies oli sitä mieltä, että otetaan asennettuna, mutta minä että maksaa liikaa. Saa mies harjoitella saunaan, jää kuitenkin lauteiden alle piiloon ;)

      Ja voi apua! Kiitos nyt kuitenkin haasteesta, yritän pohtia asiaa :D

      Poista