perjantai 5. helmikuuta 2016

Aamujumppa ja wannabe magneettiliitutaulu

Tänään on taas jumpattu. Meinaan kannettu yli 300 kg kasa kiviä jälleen kerran sisälle. 
Kahitiilikasa odottaa nyt innokasta muuraria kun isäntä pääsee töistä. Niin alkaa meillä siis pesuhuoneen muuraus. Kyllähän sitä sitten melkeen jo vois laattakauppaan lähteä huomenna, olis mies mielissään kun tulen laattakasan kanssa takaisin ja kysyn joko on seinät pystyssä?


Ei oo muuten ihan oikeaoppinen kuorma... Ei sentään volvo noussut pystyyn.
Kasat sisällä.

Sitten mun toiseen projektiin. Takan palomuurista on ollut useaan kertaan puhetta blogissa ja taas juttu jatkuu...
Nyt on keittiönpuoleinen osa tuosta seinästä kitattu, hiottu, kitattu ja hiottu noin neljä kertaa. Puolet tein minä ja loput mies, ihan vaan varmistaakseen että hänen näppinsä ovat mukana joka hommassa ja minä en kuitenkaan tasaista jälkeä saa aikaiseksi... No anyway, olen maalannut sen tänään kolmeen kertaan Decon magneettimaalilla ja prkl. Ei pysy sitten yksikään magneetti kiinni kyllä tuossa seinässä. Mahtaiskohan Tikkurilan magneettimaali olla tujumpaa tavaraa? Vai haenko kaksi purkkia decoa lisää, koska siinä purkin kyljessä magneetti kyllä pysyi, ainakin jotenkuten. Ideanahan oli vielä vetäistä liitutaulumaali tuohon päälle, mutta ei hyvältä näytä. 
Tuohon tulee siis vielä keittiön saareke, liesi ja liesituuletin, että siksi kätevä emäntä on jättänyt osan seinästä maalaamatta, ei suinkaan taidon puutteesta tai laiskuudesta johtuen.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea tuo magneetti- ja liitutaulumaali! Auttaisikohan soitto maalin valmistajalle, jos ei kerran toimi siten kuten on luvattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon decon magneettimaalin saa kyllä työntää sinne minne aurinko ei paista. Hain tänään Tikkurilan magneettimaalia ja jo yhden kerroksen jälkeen tarttui magneetit kiinni vs decon kolme kerrosta. Hinta decoon oli viisinkertainen, mutta mitä taas opimme? Köyhän ei kannata osta halpaa :/

      Poista