lauantai 12. maaliskuuta 2016

Harakan vikaa?

Olen taas iltaisin pyörinyt pitkään sängyssä ennen kuin saan unen päästä kiinni, päässä pyörivät mahdottomilta tuntuvat laattavalinnat. Kun keittiön suunnitteluun meni aikaa viikkoja ja taas viikkoja, monia keittiöliikkeitä tuli kierrettyä, lukemattomia kuvia googlesta ja pinterestistä katsottuna ja valvottuja öitä tuntuu sama kierre jatkuvan laattojen kanssa.

Olen käynyt ennemmän ja vähemmän laattoja myyvät liikkeet läpi enkä tunnu saavan päätöstä tehtyä. Laattapisteen suunnittelupalvelusta ja 3D kuvista en tullut yhtään viisaammaksi, ne eivät olleet sinnepäinkään mitä halusin ja niiden minua mielyttäväien laattojen neliöhinnat alkoivat 100 eurosta ylöspäin joten ei kiitos.  Laattasatamassa ei meinattu näyttää yhtään laattaa ilman talon pohjakuvia. Meinasin jo kysyä että mitä te niillä, osaan minä itsekkin laskea laattamenekin ja eikö nykyään pysty ostamaan mitään ilman 3D suunnittelua?

Kävin tänään Bauhausissa ja luulen löytäneeni etsimäni. Ensimmäisen vaihtoehdon valmistus oli lopetettu kokonaan joten se siitä. Tunnin verran edestakaisin Bauhausin laattakäytäviä juostessani yksinkertaistakin yksinkertaisempi vaihtoeheto alkoi miellyttää. Metallinhohtoinen valkoinen laatta ripauksella bling bling mosaiikkia niin avot! Siinä se. Ei muuta kun mallikappaleet taas autoon ja menoksi katsomaan isännän ilmettä, että mitä se nyt taas raahaa raksalle. Välillä tulee sellainen olo kun seisoisi tapettirulla kädessä perustusten vieressä, että sopisko tämä makuuhuoneeseen?

Surkeitahan nämä kuvat on, värit ei toistu yhtään.
Muiden tilojen lattialaatatkin ehkä löytyivät Bauhausista ja nekin metallinhohtoista erittäin tummaa laattaa. Mikäköhän tuossa metallinhohdossa minua niin kovasti viehättää Siitä tuo postauksen otsikkokin, että onko minussa kenties hieman harakan vikaa?

Kylppärin lattiamateriaali on vielä auki. Se mikrosementti minua vihättäisi kovasti, mutta millä pirulla sen lattian saa niin tasaiseksi että sellaisen siihen voisi vetää? Olen rahinakivellä tänään hionut kylppärin lattiaa, mutta eihän sitä käsipelillä niin tasaiseksi saa, että siihen uskaltaisin mikrosementin vetää. Mites te muut, oletteko laittaneet mikrosementin betonilattialle, kuinka se sujui? Millä olette lattiaa hioneet?


Laminaattiakin tuli katseltua

2 kommenttia:

  1. Kannattaa kysyä mikrosementin myyjiltä tai maahantuojilta tuosta tasoituksesta. Ainakin siihen, mitä itse käytin, on olemassa joku oma tasoite, jolla pitäisi saada hyvää jälkeä. Erityisesti vesieristeiden päälle tuota tasoitetta suositeltiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin SBL:lle sähköpostia mutten ole vastausta saanut vielä.

      Poista