perjantai 13. toukokuuta 2016

Viimeistely on tuskallisen hidasta

Nyt on listoitettu, toista viikkoa pitkälti, rupeaa kärsimättömän emännän hermot menemään, ei mitään tapahdu kun listojen kanssa saa leikkiä viikko tolkulla.

Sen verran nyt kuitenkin, että jääkaapissa saa jo kaljat kylmään ja pakastinkin hurisee siinä vieressä tyhjänä. Jokseenkin on kodinkoneet asennettu ja kadonnut liesituuletinkin löysi eilen perille. Oli kuulemma lähetetty omalla kyydillä suoraan savon tehtaalta, mutta osoite (?) oli hukkunut matkalla. Soiteltiin Giganttiin ja erittäin ystävällinen asiakapalvelija hoiti homman kotiin ja parin päivän päästä tuuletin kökötti siistissä paketissa tontilla. Eli meillä kyllä Gigantin kanssa homma sujui juuri niin kuin piti. 

Lastenhuoneet, täysin identtiset, ei tarvi tapella kummalla on isompi huone.

Kaapin rungotkin ovat jo paikoillaan.


ja Lappiporras toimitti meille portaat keskiviikkona. Minä kun luulin, että tulevat jonain elementteinä, mutta eipä tietenkään. Kasa palikoita odottaa alakerrassa jälleen kerran ahkeraa isäntää kasaushommiin. 

Mutta nyt on kuitekin laminaatit, väliovet ja melkein kaikki listat yläkerrassa kunnossa. Sähkökalusteet puuttuvat, sitten voi sanoa, että valmista on!

Alakerta onkin sitten niin vaiheessa, oikein pitäisi tuosta kodinhoitohuoneesta ottaa kuva, että millainen hävityksen kauhistus meidän raksalla vallitsee, mutta on mukavampi laitella tälläisiä hiukan siistimpiä kuvia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti