torstai 19. toukokuuta 2016

Pikku askelin

Edistystä tapahtuu. Pienin askelin vaikka hitaalta tuntuukin.

Nyt on kaivettu viemäreitä ja hommattu pumppaamo, saisi vihdoin raksalle sisävessankin käyttöön, olisi aika luksusta.
Mikrosementtilattia odottelee lakkausta, saa nyt ainakin kuivua rauhassa, se kun pitäisi pestä pölyistä ennen sitä, joten viemärin olisi syytä valmistua kohta, menisi sitten vedet oikeaan osoitteeseen.

Yläsokkelit saatu paikoilleen


Kodinhoitohuone odottaa seinien käsittelyä(ja siivousta!) ja sitten lattian kimppuun , vessa odottelee vielä laatoituksia. Kummasti tuntuu tavaraa kertyvän noihin muutamaan keskeneräiseen huoneeseen ja siivoaminen tuntuu olevan vain tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen. Pitäisi oikein ottaa itseä niskasta kiinni ja siivota se yläkerta, siellä kun ei enää (pitäisi) mitään sotkuista hommaa tehtävän.

Vastaava mestari kävi tiluksilla viime viikolla ja isännän kanssa puhelivat muuton ajoittuvan todennäköisesti heinä-elokuuhun, enää siis muutaman kuukauden loppurutistus.

Sen jälkeen alkaakin ulkohommat ja niitä kyllä riittää moneksi vuodeksi eteenpäin!

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppurutistukseen!
    Muistan hyvin tuon ajan kun tavaraa vaan siirrettiin paikasta toiseen. Olis pitänyt eka rakentaa se autotalli, niin olisi voinut viedä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä on kyllä ulkorakennusta ja tuo vanha talo, mutta eihän ne sinne kulkeudu. Ja ongelma on jälleen edessä kun pitäisi niitä kohta korjata ja toinen purkaa...

      Poista
  2. Niin tuttua tuo tavaroiden siirtäminen paikasta toiseen. Jossain tutkimuksessa oli osoitettu, että raksalla 35% ajasta menee nimenomaan tavaroiden siirtoon. Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin!

    VastaaPoista
  3. Ai että teillä ollaan jo hyvällä mallilla!:) Meillä vasta juuri nousi talo harjakorkeuteen. Tsemppiä viimeistelyhommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta on vuosi rakentamista takana, kyllä se teidänkin sieltä hyvää tahtia nousee 😊

      Poista
    2. Kohta on vuosi rakentamista takana, kyllä se teidänkin sieltä hyvää tahtia nousee 😊

      Poista
  4. Menikö kauan pumppaamon asentamisessa? Meidän tuttu kertoi, että heillä myös alkaa nuo työt lähiaikoina. Kiva seurata itse näin vierestä. Naapurissa kun he kuitenkin asuvat. Välillä olemme eri työvaiheissa käynyt heitä auttamassakin. https://www.vevi.fi/pumppaamot.htm

    VastaaPoista