tiistai 24. toukokuuta 2016

Leikkipuisto

Kaikki raksaavat vanhemmat tietävät varmasti ongelman lapset ja raksa. Sitä tekisi melkein mitä vain, tai ainakin antaisin vaikka vasemman käden pikkusormen siitä hyvästä, että lapset viihtyisivät raksalla ja edes pienen hetken pystyisi keskittymään johonkin tekemiseen lasten kaitsemisen sijaan.

Tämän takia meillä on nyt pappa uurastanut leikkimökin kimpussa ja minä tilasin autolastillisen hiekkaa lapsille.



Leikkimökin toimitti jo viime vuonna talopaketin kanssa myöskin Kontio, mutta ei sitä ole kukaan ehtinyt pystyttää. Nyt kuitenkin isäni on ahkeroinut sen parissa ja eihän se vieläkään valmis ole, mutta siinähän sitä sitten voi lasten kanssa maalailla (tai niinhän minä luulen...)
Hiekan alle levitettiin suodatinkangas ja tosiaan autollinen hiekkaa, saavat sitten lapset levitellä sitä ympäriinsä. Keinukin löysi puun oksalta paikkansa ja isoveljeni löysi vanhan liukumäenkin lapsille.
Kyllä nyt kelpaa raksata!

http://thoughtsofgreymatter.com/tag/kids/


9 kommenttia:

  1. Mähän en oo tehnyt tässä talossa oikeestaan mitään raksa-aikana. Ja tällä hetkellä antaisin mitä vaan, et voisin päiväks keskittyä puutarhahommiin ilman et koko ajan miettisin et mitä lapset tekee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvin vähän olen mäkään pystyny tekemään, arkivapaina vähän jotain. Vanhemman lapsen kanssa joskus saa hiukan jotain tehtyäkin, mutta nuoremman perässä saa juosta jatkuvasti. Ja sitten kun niitä on kaksi niin tappelevat koko ajan...

      Poista
  2. Hyvältä näyttää puiston alku! Meillä pihassa viihdyttää vasta pelkkä tramppa, mutta on siitäkin ollut vähän apua lapsen viihdyttäjänä. Hiekkalaatikko olis seuraavana vuorossa.. Jos sitten saisi jo hetkwen pidempään touhuta "oikeita" juttuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trampoliinia ja kiipeilytelinettä täälläkin vielä toivotaan 😂

      Poista
    2. Trampoliinia ja kiipeilytelinettä täälläkin vielä toivotaan 😂

      Poista
  3. Ihanan näköinen leikkipaikka! Kateellisena katselen kun teillä on piha jo noin pitkällä, meillä ollaan edelleen siinä vaiheessa kun pihan täyttää epämääräiset raksapaketit, roskapussukat ja lautakasat. Tuosta leikkimökistä tulee varmasti aivan mahtava! Haaveilin pikkutyttönä leikkimökistä, kaupunkilaislapsena en sitä koskaan saanut, mutta edelleen leikkimökeissä on mielestäni jotain ihanan kiehtovaa ja hurmaavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdutuksena voin sanoa, että meillä tuota tekemistä riittää jonkin verran 1,6 ha:n tontilla ;) Ja jos kameran kääntäisi toiseen suuntaan näkisit ne epämääräiset raksapaketit, lautakasat, maakasat ja tiilenpalaset joita lojuu ympäri pihaa. Kovasti haaveilin, että olisin edes toisen puolen pihasta saanut nurmikolle keväällä, mutta eih. Tärkeintä olisi nyt talo saada muuttokuntoon ja sitten tallin kimppuun ettei hevosten tarvi jäädä pihalle talveksi ;)

      Poista