torstai 5. toukokuuta 2016

Sekalaista seurakuntaa

En tiedä onko tämä vain meidän ongelmamme vai painivatko muutkin saman asian kanssa? Tuntuu, että taloa rakennetaan joka paikasta yhtäaikaa, eikä mistään saada mitään valmiiksi. Viime viikkojen aikana on tehty yläkerran listoituksia, aloitettu laittamaan laminaattia, on saumatattu laatoitusta, laitettu väliovia, tehty mikrsosementtilattiaa, pihahommia, leikkimökkiä, ratsastuskenttää yms yms yms... Ja mistää ei tule valmista, on vaan keskeneräisiä töitä, ja paljon!


Noh, yksi huone on valmis, vaatehuone meinaan. Siellä on jo listatkin paikoillaan ja tietysti kätevänä emäntänä minä painelin vappupäivänä ostamaan hyllyjätai siis ikean oven taakse vain ja ainoastaa toteamaan sen olevan kiinni, 
Nyt on kumminkin Algotit seinässä ja valmiina muuttokuormaa varten. Mitään muuta valmista ei sitten olekkaan, eikä varmaan hetkeen tulekkaan. Yläkerta on laminoitu, lasten makuuhuoneista ne puuttuvat sekä joitain listoja. Lasten makkareiden kaapit makoilevat edeleen toista viikkoa alhaalla keskellä olohuonetta odottaen päästä ylös.

Mikrosementtilattia on kuivumassa ja odottaa lakkaa, ei sekään niin hääppöiseltä näytä, mahtaako lakka sitä pelastaa?

Leikkimökki saatiin eilen pystyyn, hommaa riittää kumminkin siinäkin, mutta jos muksut vaikka viihtyisi raksalla paremmin (niinhän sä luulet...)


Gigantti toimitti oikeaan aikaan ja oikeaan päivään raksamessuilta tilaammamme kodinkoneet, vain liesituuletin uupui! Eikai sitä nyt kaikki voi mennä putkeen ja mahdottumuushan se olisi ollut jos olisivat kaikki samassa kuormassa tulleet. Kuskeille puhelin, että yksi puuttuu, ei ollut heidän listoillaan, jos ei ole vielä toimitus tullut? Juu ei varmaan, onhan kaupat tehty jo 13.2 eli reippaasti yli 2 kuukautta sitten. Ei muutakuin perjantaina perään soittelemaan.


4 kommenttia:

  1. Tuttu tunne, sekä tuo keskeneräisyys että Gigantin toimituksen aiheuttaman harmitus. Muista vaatia gigantilta lahjakortti hyvitykseksi. Niitä voi sitten keräillä ja käyttää sellaiseen, mitä ei muuten raaskisi ostaa :) Myös tunne mikrosementin kanssa on tuttu, mutta hyvä siitäkin tulee!
    Raksalla saa kyllä kokea koko ihmisen tunneskaalan (ja laaja skaala onkin), välillä on mieletöntä iloa, välillä valtavia pettymyksiä ja sietämätöntä epätoivoa. Niiden kanssa itsekin saa kamppailla jatkuvasti (kuten tänään kun talon ulkoväri on väärä). Ootte jo pitkästi voiton puolella, joten tsemppiä ja jaksaa jaksaa! :)

    VastaaPoista
  2. Tuttuja fiiliksi. Välillä ihan raivostuttaa, kun aloitetaan jokin homma ja sitten se saattaa jäädä moneksi viikoksikin kesken! Mutta oon yrittänyt ajatella, että onneksi sillä välin muutama muu homma kuitenkin etenee. Kaikki on kotiin päin. Teillä on siellä talo jo tosi hyvällä mallilla, tsemppiä loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista