maanantai 27. kesäkuuta 2016

It's a date!

Meillä ollaan nautittu juhannuksesta kaikessa rauhassa ja kiireetömyydessä, sillä nyt alkaa viimeinen rutistus (tai ei nyt ihan mutta kuitenkin). Meillä on meinaan treffit sovittu rakennusmestarin sekä kunnan rakennustarkastajan kanssa 15.7 ja tavoitteena olisi siis saada muuttolupa ennenkuin tarkastaja jää kesälomille.




Viime viikoilla meillä ollaan tehty viimeisiä laatoituksia, vesieristyksiä, kaapistojen asennuksia ja montaa muuta. Myös ilmastoinnit on nyt asennettu loppuun ja säädetty kohdilleen, siitä on vielä pöytäkirja tulossa.

Kodinhoitohuone on pakkeloitu, maalattu, vesieristetty ja laatoitettu. Tarkoitus oli ennen juhannusta se saada valmiiksi, mutta saumaus vielä puuttuu.






















Nyt meillä odottaa järkyttävä kasa kaappeja koko talo täynnä, että saadaan ne paikoilleen.
Lattiamateriaalin kanssa oli myös pieniä ongelmia. Minun tilaamani lattiaa ei saanutkaan. Tai olisi saanut mutta vasta reilusti elokuun puolella ja sehän ei millään nyt käy! Harmi oli mielettömän suuri kun vaihtoehtoa ei tuntunut löytyvän ja olisin halunnut juuri sen. Netrauta taisi kuitenkin pelastaa päiväni ja lupasivat tuota lattiaan tulevaa vinyylilankkua viikossa. Katsotaan onko se sitten samaa kuin mitä paikallisessa kaupassa ihastelin ;) Mutta on kyllä niin loistavaa palvelua ollut tuolla Netraudassa etten voi muuta kuin suositella!





Nyt kun on juhannuksesta selvitty ja mieskin aloittaa tämän viikon jälkeen loman raksalla raatamisen, täytyy vain toivoa, että vuorokauden tunnit riittävät ja pääsemme muuttamaan suunnitellusti.


Sen jälkeen voimmekin sitten siirtyä ulkohommiin ja uskokaa pois, niitä riittää!

6 kommenttia:

  1. Onpas teillä edennyt vauhdilla! On varmasti ihana fiilis, kun tarkastuspäivä on löyty lukkoon! Tuollaiset sovitut päivämäärät antavat kummasti potkua tekemiseen :)

    On muuten hauska huomata, että kun olen seurannut projektianne innolla, niin olen nytkin aivan liekeissä tuosta päivämäärästä!!! Ilmoitathan sitten heti miten tarkastus meni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti ilmoitan :D
      Se on kyllä jännä miten sitä elää ihan toisten raksoissa täysillä mukana :)

      Poista
  2. Hurjasti tsemppiä loppurutistukseen! Aatella että ootte jo noin pitkällä!!!

    VastaaPoista
  3. Voi miten hienoa! Tsemppiä loppurutistukseen! :) Meillä ollaan niin alussa rakennusprojektin kanssa, että tällaiset päivämäärät tuntuvat siintävän hamassa tulevaisuudessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä. Vuoden päästä on teidänkin projekti jo ihan eri mallilla, että tsemppiä vaan teillekkin :)

      Poista