keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Deadlinea pukkaa

Meillä oli isäntä eilen totaalisen hermoromahduksen partaalla. Ensin olivat soittaneet maalämpöporarit tulostaan, ja meillä ei ole vieläkään tontilla vettä jota tarvitsevat poraamiseen. Sitten soitti lattiälämmityksen asentaja (kiitos minun) että joko hän ensi viikolla tulee, juu ei onnistu.
IV pojat tulevat huomenna ja minä tilaan vielä lattivalunkin reilun parin viikon päähän. The rakentaja oli nyt vähän stressaantunut, että mitä pitäisi tehdä ja mistä päästä taloa, mahtoiko saada nukuttuakaan viime yönä ;)

Nyt on siis sovittu lattialämmitysasennus 15.12 ja vielä koitan sopia siitä muutaman päivän päähän lattiavalun. Meillähän tulee siis kaksoislaatta, eli betoni lattiassa jo, tähän tulevat nyt kaikki vesiputket sekä ne lattialämmitysputket. 
Raudoitusverkot tilasin eilen, styroxia on vielä koko tontti täynnä, taisi siinäkin tulla joku pilkkuvirhe, kun näyttää kasa vieläkin siltä, että siitä voisi tehdä vaikka Kemin lumilinnan...


Onneksi me oltiin raksa-apulaisen kanssa siivoamassa. Tuolla isännällä kun tuppaa kaikki tavarat putoamaan kädestä justiinsa siihen paikkaan missä milloinkin sattuu olemaan... On jos jonkinnäköistä puunpätkää, lautaa, naulaa ruuvia, erinäköisiä -ja värisiä koneita, muovipussia, roskaa ja purua. Se siivoaminen vaan on kovin vaikeaa, kun menet heittämään jonkun puupalikan palamaan niin eikö se ollut joku tärkeä mittakeppi tai vähintäänkin siihen oli kirjoitettu ylös jotain elämääkin tärkeämpiä mittoja. Ruuvit kerättiin yhteen ämpäriin, mutta ei sieltäkään varmaan mitään löydä ja kaikki työkalutkin hävisivät isoon muovilaatikkoon. 


Sähköjohdonpätkiäkin löytyi sieltä täältä, jopa jo seinän sisältä. Mitä muuten tykkäätte tuosta lohenpyrstönurkasta, pitäisikö jättää näkyviin vai listoittaa umpeen?



Siinä on se minun keittiöni <3 

2 kommenttia:

  1. Semmoista se rakentaminen on ;) Mä jättäisin lohenpyrstöliitoksen näkyviin, sen verran hieno se on!

    VastaaPoista
  2. No onhan se, ärsyttää vaan ne eristeet jotka sieltä näkyvät ;)

    VastaaPoista