tiistai 24. marraskuuta 2015

Sisätöihin

Nyt on vähän huonosti tullut napsittua kuvia, minä en oikeastaan juuri ole raksalla käynyt, en siellä kuitenkaan mitään pysty nyt tekemään. 
Keittiötarjouksia odottelen edelleen. Tänään sain yhden, mutta se ei juurikaan eronnut puustellin tarjouksesta, ero oli muutaman satasen luokkaa, olin itse odottanut suurempaa eroa. Pari tarjousta puuttuu vielä.
Samaten kaksi IV-tarjousta puuttuu edelleen... Nyt täytyy tällä viikolla ruveta hönkimään niiden niskaan jos ei muu auta, saataisiin hommat eteenpäin. 

Olin eilen vapaalla ja tarkoitus oli kurvata Hööksiin heppatavaroita ihmettelemään, kuinkas sattuikaan siinä vieressähän nökötti keittiöliike Kvik. Pakkohan siellä oli käydä ihmettelemässä ja oi, katsokaa tuota massiivipuuta, aivan täydellinen!



Kvikillä on nyt tarjouskampanja 18.12 asti, jossa pöytätasot ovat -50% eli minä saisin siis massiivitammen lähes samalla rahalla kun laminaatin. Pakkohan minun oli varata suunnitteluaika siis sinnekkin, se tosin ei ollut ihan helppo juttu, sillä kaikki ajat olivat varattuja. Sain kun sainkin kovan inttämisen jälkeen yhden ajan sopimaan kalenteriini ja katsotaan nyt lyökö Kvik todellakin kaikki hinnat?



Yläkerrassa näyttää nyt sitten tältä. Pitäisi saada nyt ne ilmastointiputket asennettua sekä osa sähköjohdoista, jotta saisimme tilattua ekovillapuhaltajan. 
Kaikki ikkunat ja ulko-ovet ovat nyt paikoillaan, yläkerrassakin, mutta sitä ei tässä kuvassa vielä näy, isäntä ne edellisiltana taisi saada laitettua viimein paikoilleen. 
Ylempi kuva on siis meidän maakuuhuoneestamme + vaatehuone. Alempi kuva taas jaetaan kahdeksi lasten huoneeksi.


1 kommentti:

  1. 1XBet
    Betting apr casino in India. It can be great to find 토토 사이트 모음 the most popular brands, especially gri-go.com ones that offer betting on sports such worrione as football, tennis,  Rating: 1/10 · ‎Review by Riku VihreasaariWhere can I find 1xbet?Where can I find 1xbet betting? 1xbet app

    VastaaPoista