sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Takki on aika tyhjä...

Hirveästi ei ole tuntunut löytyvän aikaa tai inspiraatiota blogin päivittämiseen. Illat kuluvat nopeaan lasten kanssa touhutessa pihalla ja kodin siistinä pitämisessä. Se on uskomaton määrä sotkua mitä kahdesta pienestä lapsesta lähtee ja koko ajan saisi rätin kanssa kulkea perässä.

Meillä riittää vielä talossa puuhaa, listoja puuttu sekä kodinhoitohuoneen kaappien vetimet puuttuvat. Rappusten alle piti tulla komero, mutta se jätettiin nyt avonaiseksi, sinne vain pitäisi tilata joku kaappi.

Vanhaa tavaraa olen yrittänyt heittää pois, mutta vielä enemmänkin saisi heittää. Kirparille olen vienyt tavaraoita, mutta eivät ne oikein kaupaksi tunnu menevän, helpoimmalla pääsisi kun lahjottaisi eteenpäin.

Saunasta tuli valmis, ja siellä on nyt ahkerasti saunottu lähes joka ilta.
Lauteet ovat radiatamäntyä ja käsittelin ne kertaalleen parafiiniöljyllä. Väri tummeni vielä mukavasti käsittelyn jälkeen ja tuo radiatan tuoksu on aivan hurmaava!

Hevostallikin edistyy hyvin ja on kohta sekin siinä mallilla että hevoset pääsevät sisään. Talo o nyt siinä hantissa ulkopuolelta, että saakin talven yli mennä näin, rännit ovat paikoillaan, ainoastaan terassin kaiteet puuttuvat.Meiltä sisältä puuttuu vielä verhotangot, verhot ja mitään mattojakaan ei juuri ole. Ei oikein tunnu löytyvän mitään mielestä tai jos löytyy niin tuskan hiki tulee kun katsoo hintalappua. Kaipa ne tavarat siitä ajan kanssa löytävät omille paikoilleen. 3 kommenttia:

  1. Minä olen huomannut, etten ole suunnitellut verhoja tulevaan taloon lainkaan...Katellaan sitten joskus :D

    VastaaPoista
  2. Tuo teidän sauna on kyllä aivan ihana! Ihana kun jaksatte vielä muuton jälkeen noin kovasti touhuta. Täällä on iskenyt totaalinen raksaväsy, tuntuu ettei mitään saa tehtyä, katselen vain puuttuvia listoja ja mietin että mitenhän ne tuonne seinään saisi kiinni. Verhotangot ovat kahta ruuvia vaille paikoillaan ja verhot odottavat siinä vieressä. Eivät kuitenkaan mene omille paikoilleen.

    VastaaPoista
  3. Komea talo teillä kyllä! Ja aivan huippu tuo sauna. Eiköhän ne puuttuvat verhot yms.löydy ajan kans sitten, vaikka tokihan se olisi mukava saada uusi koti kuosiin mahdollisimman pian ☺

    VastaaPoista