perjantai 19. elokuuta 2016

Saunasta jälleen kerran

Koska sauna on meille suomalaisille niin tärkeä, on sille tässäkin blogissa omistettu jo useampi kirjoitus. Viimeksi taisin kirjoitella saunasta tässä postauksessa jossa ajattelin saunan olevan se joka valmistuu ensimmäisenä. Luulin väärin.

Esittelin saunaa seuraavaksi paneloituna ja meillehän on tulossa aikas musta sauna, kirjoituksen voit lukea tästä.

Nyt olen päässyt siihen pisteeseen, että viime viikon aikana olen lähettänyt tarjouspyynnöt sekä lauteista, että lasiseinästä. Ja jälleen kerran kilpailutus kannatti, hintaerot olivat aika huimia. Ja jälleen kerras sain taas tuta mitä on sekä hyvä, että huono asiakaspalvelu.

laudetarjoukset saatuani, ilmoitin kauniisti kalliimille tarjouksille kiitokseni, ja että olin saanut paremman tarjouksen toisaalta. Asialliset firmat kiittivät tarjouksesta ja lupasivat viedä tietoa tehtaallekkin päin, että kilpailijat tekevät lähen puolta edullisemmin lauteita.

Ne ei asialliset firmat taas rupesivat kinaamaan vastaan ja väittämään heidän tuotteitaan ylivertaisiksi muihin nähden ja että Virostakin kuulemma saa halvemmalla saunan laseja, mutta laatu on heikompaa. Minä taasen vastasin saaneeni laudetarjouksen halvemmalla, täsmälleen samasta laudemateriaalista, kotiin toimitettuna ja heidän hinnoittelunsa lisäksi vieläpä kiuaskaiteen. Lasiseinässäkin tuntui olevan liki puolet enemmän hintaa kuin muilla ja lasit olisi joutunut hakemaan jostain lähimmästä Starkista (yli 35 km meiltä matkaa ja milläs ne saat ehjänä kotiin) tai lisämaksusta toimituksen kotiin.

Tiistaina tein tilauksen lauteista Tähtisaunoilta jotka eivät blogiyhteistyöstä innostuneet, mutta heidän tarjouksensa oli paras sekä asiakaspalvelunsa. Tänään jo soitettiin postista, että lauteet ovat heillä ja toimitus kotiin on maanantaina. Miten ripeää toimintaa!

Lasit käytiin mittaamassa edellispäivänä ja toimitus n. kahden viikon päästä. Sitten me ehkä pääsemme jo saunaan, miten sitä onkaan odotettu!

Kuva Tähtisaunat 

Tälläisia lauteita siis odotellessa, hyvää viikonloppua!

2 kommenttia: