tiistai 9. elokuuta 2016

Hiljaista on...

Tuntuu, että nyt kesän tiimellyksessä kaikissa rakennusblogeissa tuntuu olevan järjestään aika hiljaista. Tokihan kesä on sitä kuuminta rakentamisen aikaa, niin eihän siinä kerkeä blogeja päivittelemään. Kuten ei allekirjoittanut itsekkään ole kovin ahkerasti blogiaan päivitellyt.



Rakas facebook muistutti taas miltä vuosi sitten on tontilla näyttänyt. 12.8.2015 kävivät Harejan pojat valamassa meille anturaa, pitkän matkaa on siitä tultu eteenpäin.

Mies on ahkeroinut talon maalauksen kanssa, minä kun kieltäydyin keikkumasta tikkailla, missään mistä voi pudota enemmän kuin puoli metriä maanpinnalta, niin tuohan sitten keikkui turvallisesti parvekkeella...





Huomatteko muuten mitään muutosta? ;)


Vielä riittää pientä nysväämistä talossa ja hevostalliksi tuleva ulkorakennus on jokseenkin purettu atomeiksi. Katsotaan mitä siitä syntyy.

6 kommenttia:

  1. Hieno edistyminen vuodessa, ja olettehan jo päässeet muuttamaankin. Hyvä saavutus siis! Joo kirjoittaminen ainakin omalta osalta meinaa välillä unohtua, milloin ei ole yhtään kuvaa, joskus ei jaksa, ja toisinaan ei edes muista. Elämä tuntuu varsin hektiseltä juuri nyt, päivät vaan vyöryy eteenpäin.. Olisi silti kiva kirjoitella välillä, niin voi jälkikäteen lukea edistymistä blogin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täältä on kyllä kiva kaivaa muistoja ja miettiä miten paljon sitä onkaan jo ehtinyt tapahtua :)

      Poista
  2. Toiset on ahkeria rakentajia, toiset lomailee. :D Mutta kohta alkaa paukkua meidänkin raksalla. :)

    Hienolta näyttää! Ja voi... Hevostallikin vielä joskus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vaan joskus vaan hevoset pitäisi saada katon alle ennen talvea, että kiire tulee :I

      Poista
  3. Ihanan näköinen tuo teidän talo!

    VastaaPoista