lauantai 23. huhtikuuta 2016

Listoitukset, nuo kaikkien raksaajien p***keleet!

Meille on aloitettu laittaa listoja. Yläkertaan. Paljon! On vinoa kattoa, vähän vähemman vinoa kattoa ja sitten on vielä vähän enemmän vinoa kattoa ja jiiriä jokaiseen ilmansuuntaan ja vielä kaikkeen siltä väliltä.

Yläkerta alkaisi olla siis niin hyvällä mallilla, että eikun ne perkeleet viimeistellyt listat paikoilleen, laminaatti lattiaan ja väliovet paikoilleen. Noo, taitaa sieltä kylppäristä vähän puuttua jotain, mutta silleen hyvällä mallilla kuitenkin.

Totesi isäntä sitten vaan ettei hän yhtään ihmettele, että kaikilta rakentajilta jää ne listat laittamatta, on se niin vattumaista touhua! Minä sitten sanoin että anna nyt munkin koittaa. Osaanhan mä (kai?) nyt yhtä sirkkeliä käyttää kun näytät miten se kallistuu tohon ja tohon suuntaan, mutta eih... Ei annettu eih... Voihan se tietysti olla että ne perkeleen listat olis lentäny aika äkkiä parvekkeelta alas tuntien mun kärsivällisyyteni, mutta! Olis ny antanu edes yrittää...

6 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, loppusuora *taputtaa käsiä*

    VastaaPoista
  2. Wau, teillähän ollaan jo tosi hyvällä mallilla!

    VastaaPoista
  3. Noh, älkää nyt vielä innostuko :D Alakerta on vielä kauhun vallassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listat tuo lupauksen valmistumisesta, pieni kohta kerrallaan, vaikka loppu talo olisi missä tahansa vaiheessa :)

      Poista
  4. Listoitus on kyllä ihan syvältä sieltä. Pari menee ihan okei, mut jossain kohtaa vain aivot nyrjähtää ja tuntuu ettei saa edes suoraan sirkkelöityä päätyä aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, mun listoitukset päättyi siihen kun joka palikka oli sentin-pari liian lyhyt :D Sain kuitenkin kokeilla... Tai mä mitään saanu kun menin listan kanssa sirkkelin viereen ja kysyin mistä tää kääntyy? Mies oli sen näköinen ku ois kummituksen nähny, kaivoi puhelimesta jo ambulanssin numeroa valmiiksi ja totes että mitähän tästä nyt mahtaa tulla...

      Poista