torstai 7. huhtikuuta 2016

Hän on täällä!

Minun iki ihana keittiöni meinaan saapui tänään! Voi tätä jännityksen määrää! Käytiin lasten kanssa ihastelemassa ja hipelöimässä kasaa eri kokoisia ja näköisiä kaappeja, mutta jälleen kerran, eihän lasten kanssa pysty tekemään tuolla raksalla yhtään mitään!

Vajaan tunnin, muutaman puoliksi syödyn sämpylän ja lattialle kaatuneiden pepsien jälkeen äitiltä meni taas hermo ja ei auttanut kuin lähteä kotiin lapsosten kanssa haaveilemaan valmiista keittiöstä.

Keittiö olohuoneessa
Katsotaan monenko ärräpään ja päivän päästä mies saa kaapistot koottua ja koska minä saan päätettyä mitä välitilaan laitetaan. Nyt tulivat vain kaappien rungot, ovet, tasot ja muut tilpehöörit tulevat myöhemmin.

Hommaa olisi joka puolella mielettömästi. on tehty vähän vesieristystä, maalattu saunan paneeleita ja hirsiseiniä, ostettu laattoja kylppäriin, pyydetty tarjouksia wc-pytyistä (tsiisus muuten miten paljon niistäkin joutuu pulittamaan). Hommaa on tehty sieltä ja täältä ja tuntuu ettei mitään saa valmiiksi ja ei oikein tiedä mitä ja missä järjestyksessä kannattaisi tai pitäisi tehdä. Suht pitkälle pitäisi sentään kaikki valinnat nyt tehtynä. Ainoastaan tuo keittiön välitila, mitä ihmettä siihen laitetaan? maitolasi, laatta vai joku laminaattilevy? What! Help mee!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, keittiö on kodin sydän, ja sen saapuminen on iso juttu! Se on niin ihanan konkreettinen, tiedän tuon tunteen kun kaappeja pääsee hipelöimään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä eilenkin vain istuin monta tuntia ja katselin huokaillen ihanaa keittiötä :) Sitten tajusin että varmaan tarttis jotain tehdäkkin...

      Poista