maanantai 28. syyskuuta 2015

Parempi myöhään kun ei milloinkaan

Pitkään pähkäiltyäni päätin nyt sitten kuitenkin aloittaa tätä blogin pitämistä. Lähinnä ajattelin tämän olevan itselleni kiva muisto, sitten kun joskus vuosien jälkeen katson mitä ollaan tehty ja milloin.

Meille tulee siis Kontion hirsitalo ja se rupeaa tällä hetkellä olemaan säältä suojassa vaiheessa. Toivottavasti siis ihan lähipäivien aikana saadaan aluskate päälle.

Neliöitä taloon tulee 195 kahteen kerrokseen. Yläkertaan sijoittuvat makuuhuoneet ja alas muut tilat. Hirsitalo on ollut meidän pitkäaikainen unelma, ja nyt se on toteutunut.

Tänään postissa tulivat Hansgrohen hanat, jotka tilasin Netraudasta. Siellä oli nyt kaikista Hansgrohen hanoista vähintään -40 % alennus. En minä muuten olisikaan vielä tässä vaiheessa hanoja tarvinnut, mutta eihän tuollaisesta tarjouksesta voinut kerta kaikkiaan kieltäytyä :P

Tilasin vessaan ihan perus hanan bidetalla. Talis 2, olisin halunnut sen hienon vesiputoushanan, mutta katsotaan nyt. Kaksi vessaa kuitenkin tulee ;)
Keittiöön tilasin myös ihan perushanan, Focus 2 apk-liitänällä.

Talis 2, kuva netrauta
 
Focus 2, kuva netrauta

Tilaamani Hangrohen Raindance suihkut eivät vielä tulleet tässä kuljetuksessa, joten niitä siis odotellessa. Tilasin niitä 2 kpl alakerran kylpyhuoneeseen.
Hansgrohe Raindance selected 360 showerpipe 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti